Geniet wereldwijd van de advertentievrije reisinformatie.

Deze App biedt je de grootste reisinformatie aan, zonder enige reclame en in het Nederlands, waar je ook ter wereld bent.  Binnen drie seconden vindt je de leukste plekjes, de beste restaurants, praktische informatie en nog veel meer in jouw directe omgeving.

Als je kiest voor “Feel Free 24/7”, heb je overal en altijd een scala aan reisdiensten bij je in het Nederlands. Het biedt:

 • Beoordelingen van anderen
 • Kaarten
 • Routeplanner
 • Afstanden
 • Detailinformatie
 • Delen met Anderen
 • Reisinformatie als treintijden, vliegtijden, etc.
 • Hulpdienstinformatie
 • Boekingsmogelijkheden van Hotel, vervoer
 • Uitgaan
 • Shoppen
 • en nog veel meer

De informatie wordt snel, overzichtelijk en in real time op je mobiele telefoon of tablet weergegeven. Natuurlijk is dit altijd afhankelijk van de lokale omstandigheden en infrastructuur. Het is in principe wereldwijd beschikbaar en past zich aan de locatie aan!

Grenzeloze voordelen

“FEEL FREE 24/7” – uw wereldwijde reisservice zonder taal- en landsgrenzen. Dit helpt je om je weg te vinden en de passende antwoorden te krijgen die je nodig hebt. Zelfs daar waar een andere taal wordt gesproken.

“GEBRUIK “FEEL FREE 24/7”.
Voor zakenlieden, avonturiers, recreanten, vakantiegangers. Onderweg of in  je eigen stad. Zowel voor Apple als voor Android.

To the Point

Alle Essentiële Reisdiensten in één App

“FEEL FREE 24/7” is een slimme, snelle en ongecompliceerde reisapplicatie. Als vakantieganger of zakenreiziger hoef je je geen zorgen meer te maken over hoe je de juiste contactpersoon of noodnummers kunt vinden wanneer je ze nodig hebt. Bijna alle vragen met betrekking tot reisinformatie kunnen ook compleet beantwoord worden ( zoals: Waar is de dichtstbijzijnde supermarkt?). Waar kan ik het beste parkeren in deze stad? Waar vind ik een apotheek? Waar kan ik winkelen? Waar is de dichtstbijzijnde geldautomaat, etc.) .

De charme van de toepassing ligt in het feit dat u de beste reisinformatie kunt vinden met slechts een paar klikken, zonder te verdwalen in de stroom van nutteloze informatie. En dit alles in je eigen taal en onafhankelijk van tijd en plaats.

En voor nog meer zekerheid kunt je bij ons ook zien hoe andere reizigers diensten en aanbieders van allerlei aard beoordelen.

Snel & Makkelijk

Super Snel en Makkelijk Navigeren

Binnen 3 seconden vindt je alleen de informatie die je echt nodig hebt. Om je reis comfortabeler en gemakkelijker te maken, hoef je maar een paar keer te klikken.

Altijd een verrassende, rijke ervaring

Wereldwijd en Actueel

Reizen zou leuk en zo soepel mogelijk moeten verlopen.  Wellicht zou je ook graag iets nieuws willen ontdekken in je vertrouwde omgeving?

De reisdiensten van “FEEL FREE 24/7” helpen je om het beste uit je verblijf in het buitenland of in je eigen land te halen.
Met deze service vind je nuttige informatie en verbindingen bij elkaar wanneer je ze nodig hebt.
Wat is er nu te doen of te zien in de buurt? Waar kan ik spontaan een onderkomen vinden? Waar is het dichtstbijzijnde openbaar vervoer?  Ik ben beroofd en mijn paspoort is weg. Waar kan ik hulp krijgen?

Voor wie van avontuur houdt, is “FEEL FREE 24/7” een kans om juweeltjes te vinden in een omgeving waar je de weg niet kent.

Ooit geweten van het grappige Hans-en-Grietje-Restaurant midden in het bos, met overheerlijk eten? Of gehoord van het gezellige, door een familie gerunde hotel met droomachtige, zelfgemaakte taarten, geserveerd onder schaduwrijke eiken? Het industrieterrein, 3 minuten van de snelweg met een apotheek, omdat je thuis iets belangrijks bent vergeten?

In de Buurt in je Eigen Taal

De wereld spreekt mijn taal, waar ik ook ben

Het mooie van de FEEL FREE 24/7 services is dat de reisinformatie in uw eigen taal is, waar u ook bent en automatisch de geografische positie van uw mobiele telefoon volgt. Op deze manier heeft u altijd lokale informatie die u ongeacht de taal van de mensen om u heen begrijpt.

De meest overtuigende all-in-one reisservice. Gebruik jij “USE FREE 24/7” al?

Reisservices in je eigen taal, waar je ook bent.

Door gebruik te maken van “FEEL FREE 24/7” heb je wereldwijd snel en doelgericht toegang tot alle soorten reisdiensten. Van treininformatie, overnachtingen, shopping, uitgaan, musea en tankstations tot het melden van verlies of diefstal van bankpassen of creditcards. En dat altijd in de buurt van je huidige locatie, maar onafhankelijk van tijdstip en bestemming. Te voet of met de auto maakt niet uit.

Wereldwijd is deze praktische hulp altijd binnen handbereik. Door eenvoudig slechts te klikken op de icoontjes krijg je de ondersteuning die je nodig hebt direct in je eigen taal, waar je ook bent in de wereld.

“FEEL FREE 24/7” is het unieke, uitgebreide reisinformatieplatform met nog meer gebruiksgemak.

Navigatie met icoontjes om het voor iedereen snel en makkelijk te maken

Icon-Menu’s

Reclamevrije Resultaten met afstand, openingstijd en google-waardering

Resultaten ook te zien op een kaart

Wat je leuk vindt of waar je wil afspreken kun je delen met anderen

Snel een eerste indruk krijgen of je het leuk vindt

Met routeplanner-koppeling

Met kwalitatieve achtergrondinformatie

Download GRATIS de Feel Free 24/7 App naar je smartphone of tablet.

De Feel Free 24/7 reisservices zijn beschikbaar voor Android- en IOS-smartphones in drie talen: Duits, Engels en Nederlands.

Beschikbaar, download NU!