Wereldwijd advertentievrije reisinformatie die er toe doet.

Deze App biedt je wereldwijd snel kwalitatieve  reisinformatie aan, zonder enige reclame. En dat allemaal in jouw taal, waar je ook ter wereld bent.  Binnen drie seconden vindt je de leukste plekjes, de beste restaurants, praktische informatie en nog veel meer in jouw directe omgeving.

Grenzeloze voordelen

“Feel Free 24/7” is super simpel voor iedereen en biedt wereldwijd, in de eigen taal:

 • De meest actuele reisinformatie in jouw directe omgeving
 • Vrij van reclame
 • Van de hoogste kwaliteit
 • Met Google Reviews
 • Afstanden
 • Kaarten
 • Routeplanner
 • Delen met anderen
 • Openingstijden
 • Reistijden.
 • Prijsvergelijking
 • Wat is er in de buurt te doen
 • Shoppen
 • Hulp onderweg
 • en nog veel meer

De informatie wordt snel, overzichtelijk en in real time op je mobiele telefoon of tablet weergegeven. Natuurlijk is dit altijd afhankelijk van de lokale omstandigheden en infrastructuur. Het is in principe wereldwijd beschikbaar en past zich aan jouw locatie aan!

Essentieel

Alle Essentiële Reisdiensten bij elkaar

“FEEL FREE 24/7” is een slimme, snelle en ongecompliceerde reisapplicatie. Als vakantieganger of zakenreiziger hoef je je geen zorgen meer te maken over hoe je de juiste contactpersoon of noodnummers kunt vinden wanneer je ze nodig hebt. Bijna alle vragen met betrekking tot reisinformatie kunnen ook compleet beantwoord worden ( zoals: Waar is de dichtstbijzijnde supermarkt?). Waar kan ik het beste parkeren in deze stad? Waar vind ik een apotheek? Waar kan ik winkelen? Waar is de dichtstbijzijnde geldautomaat, etc.) .

De charme van de toepassing ligt in het feit dat u de beste reisinformatie kunt vinden met slechts een paar klikken, zonder te verdwalen in de stroom van nutteloze informatie. En dit alles in je eigen taal en onafhankelijk van tijd en plaats.

En voor nog meer zekerheid kunt je bij ons ook zien hoe andere reizigers diensten en aanbieders van allerlei aard beoordelen.

Snel & Makkelijk

Navigeren is voor iedereen simpel

Binnen 3 seconden vindt je alleen de informatie die je echt nodig hebt. Om je reis comfortabeler en gemakkelijker te maken, hoef je maar een paar keer te klikken.

Altijd Verrassend

Actueel

Reizen zou leuk en zo soepel mogelijk moeten verlopen.  Wellicht zou je ook graag iets nieuws willen ontdekken in je vertrouwde omgeving?

De reisdiensten van “FEEL FREE 24/7” helpen je om het beste uit je verblijf in het buitenland of in je eigen land te halen.
Met deze service vind je nuttige informatie en verbindingen bij elkaar wanneer je ze nodig hebt.
Wat is er nu te doen of te zien in de buurt? Waar kan ik spontaan een onderkomen vinden? Waar is het dichtstbijzijnde openbaar vervoer?  Ik ben beroofd en mijn paspoort is weg. Waar kan ik hulp krijgen?

Voor wie van avontuur houdt, is “FEEL FREE 24/7” een kans om juweeltjes te vinden in een omgeving waar je de weg niet kent.

Ooit geweten van het grappige Hans-en-Grietje-Restaurant midden in het bos, met overheerlijk eten? Of gehoord van het gezellige, door een familie gerunde hotel met droomachtige, zelfgemaakte taarten, geserveerd onder schaduwrijke eiken? Het industrieterrein, 3 minuten van de snelweg met een apotheek, omdat je thuis iets belangrijks bent vergeten?

Wereldwijd Jouw Taal

De wereld spreekt mijn taal, waar ik ook ben

Het mooie van de FEEL FREE 24/7 services is dat de reisinformatie in uw eigen taal is, waar u ook bent en automatisch de geografische positie van uw mobiele telefoon volgt. Op deze manier heeft u altijd lokale informatie die u ongeacht de taal van de mensen om u heen begrijpt.

Navigatie is voor iedereen snel en makkelijk

Icon-Menu’s

Reclamevrije Resultaten met afstand, openingstijd en google-waardering

Resultaten ook te zien op een kaart

Wat je leuk vindt of waar je wil afspreken kun je delen met anderen

Snel een eerste indruk krijgen of je het leuk vindt

Met routeplanner-koppeling

Met kwalitatieve achtergrondinformatie

Download de nieuwe GRATIS Feel Free 24/7 App op je smartphone of tablet.

De Feel Free 24/7 reisservices App is nu beschikbaar voor Android- en IOS- mobiele apparaten in vijf talen: Duits, Engels, Frans, Nederlands en Spaans.

Download Nu de nieuwe Feel Free 24/7 App